top of page

T R A I N I N G

Leren door het te doen. We zijn ervan overtuigd dat gedragsverandering pas echt blijvend is als je het ervaart. Daarom zijn al onze trainingen zijn gebaseerd op experience based learning. Om inzichten in nieuw gedrag te verankeren doorlopen we in onze trainingen verschillende stadia zoals weten, begrijpen, doorleven en toepassen.

 

Momenteel bieden we een Boostertraining aan voor mensen die we in het verleden hebben begeleid bij hun persoonlijke ontwikkeling. Met deze training kun je een boost en vervolg geven aan dit traject. Daarnaast kun je bij ons kennismaken met de basisprincipes van waarderend onderzoeken in onze incompany training Appreciative Inquiry.

 

Naast trainingen op inschrijving bieden we ook incompany maatwerk trainingen aan. Neem daarvoor contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Boostertraining

B O O S T E R T R A I N I N G

Ben je in het verleden al door ons begeleid bij je persoonlijke ontwikkeling? Dan kun je met onze Boostertraining een boost en vervolg geven aan dit traject. De trainingen worden in een kleine groep gegeven. Zo kun je van elkaar leren en feedback krijgen die je verder kan helpen bij het verwezenlijken van je persoonlijke ambities.

 

In de training herhalen we de kennis over de modellen, principes en inzichten die in de persoonlijke ontwikkeltrajecten aan bod zijn gekomen. Daarnaast zoeken we de verdieping op waarbij we bijvoorbeeld ingaan op waarderende gesprekstechnieken (het uitstellen van je oordeel en nieuwsgierig blijven) of het uiten van zowel dat wat je ziet, denkt, voelt en wilt in je relaties met anderen. Zowel op je werk als privé.

 

De Boostertraining vindt twee keer per jaar plaats en duurt een hele dag. Er is plaats voor maximaal 8 personen. Wil je meedoen of meer informatie over deze training? Neem contact met ons op.

Apperiative inquiry

B A S I S T R A I N I N G  

A P P R E C I A T I V E   I N Q U I R Y

In de basistraining Appreciative Inquiry gaan we in op de principes van het waarderend onderzoeken. Je maakt kennis met de toepassingsmogelijkheden en we oefenen veel met praktijkvragen van de deelnemers. Op die manier ervaar je hoe het is om vanuit een onderzoekende en waarderende houding te handelen én je ontdekt wat het je oplevert.

 

In de training leer je om je aandacht te verleggen van wat verkeerd gaat en wat je niet wil, naar wat wél mogelijk is en wat je wel wil. Je leert hoe je de focus legt op kwaliteiten, ambities, acties en resultaten. Met als gevolg dat jijzelf en anderen eerder geneigd zijn om in actie te komen.

 

De basistraining Appreciative Inquiry vindt twee keer per jaar plaats en duurt een hele dag. Er is plaats voor maximaal 8 personen. Wil je meedoen of meer informatie over deze training? Neem contact met ons op.

bottom of page