top of page

O V E R 

O N S

Germans & Hugenholtz is opgericht door Fedde Germans en Nathalie Hugenholtz. Hun samenwerking is in 2008 begonnen toen zij als strategische adviseurs bij hetzelfde bedrijf werkten. Ondanks hun verschillende studieachtergronden (bedrijfskunde en organisatiesociologie) vinden ze elkaar in hun gezamenlijke drijfveer: impact maken, voortbouwen op kwaliteiten en talenten en een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij.

 

Germans & Hugenholtz werkt voor grotere projecten samen met Copper8, IBEX Advies en het AI Gilde

nathalie hugenholtz

N A T H A L I E

H U G E N H O L T Z

Nathalie is ongedwongen, rustig en onderzoekend. Ze is geïnteresseerd in wat mensen beweegt en hoe zij relaties vormgeven. Met een scherp oog voor details gaat ze op zoek naar kwaliteiten in mensen en naar mogelijkheden om deze te versterken. Nathalie gelooft erin dat mensen en organisaties die deze al aanwezige kwaliteiten (h)erkennen en versterken een verschil kunnen maken voor zichzelf en hun omgeving. Ze waardeert ieder persoon om wie hij of zij is en begeleidt en coacht daarom graag vanuit de principes van Appreciative Inquiry. De grootste drijfveer van Nathalie is de vrijheid die mensen en organisaties ervaren tijdens en na afloop van een traject.

 

Nathalie heeft een achtergrond als pedagoog en medisch- en organisatiesocioloog. In 2008 promoveerde ze in het AMC op het gebied van kennismanagement binnen de bedrijfsgeneeskunde. Haar ervaring ligt in de medische- en zorgsector, maar ook in de verzekeringen, productiesector, de overheid en het onderwijs. Nathalie is partner bij PreventPartner, een netwerkorganisatie van specialisten en adviseurs op het gebied van arbo en duurzame inzetbaarheid en loopbaancoach bij ME Loopbaancoaching.

fedde germans

F E D D E  

G E R M A N S

Fedde is energiek en betrouwbaar. Op een luchtige manier en met humor confronteert hij zonder te oordelen. Zijn passie voor het vak werkt aanstekelijk. Met veel plezier werkt hij samen met klanten. De grootste drijfveer van Fedde is het groter maken van talenten en kwaliteiten die mensen al in zich hebben. Hij geniet ervan om mensen te zien groeien als ze hun innerlijke drive (her)ontdekken. Vooral als die mensen ook anderen weer aansteken om zich verder te ontwikkelen. Zo levert Fedde een bijdrage die veel verder gaat dan alleen coachen of veranderen.

 

Fedde heeft een achtergrond in bedrijfskunde en bouwkunde. Meer dan 13 jaar werkte hij in de internationale advieswereld, vooral in de financiële sector, IT, zorg, overheid, onderwijs en (maritieme) aannemerij. Daarnaast is Fedde bestuurder bij TwentyOne Cooperatief, een coöperatie gericht op duurzame stedelijke ontwikkeling.

bottom of page